Moderne klassieken    55-62

Borges, Rulfo, Paz en Cortázar opnieuw uitgegeven

Maarten Steenmeijer

Recensie naar aanleiding van de publicatie van de Verzamelde werken van de Spaanstalige schrijvers Borges, Rulfo en Cortázar en een verzamelbundel gedichten van Octavio Paz. - See more at: /jaargangen/2000/74/moderne-klassieken-55-62-abstract.aspx#sthash.bmVdtoc4.dpuf
Recensie naar aanleiding van de publicatie van de Verzamelde werken van de Spaanstalige schrijvers Borges, Rulfo en Cortázar en een verzamelbundel gedichten van Octavio Paz. - See more at: /jaargangen/2000/74/moderne-klassieken-55-62-abstract.aspx#sthash.bmVdtoc4.dpuf
Recensie naar aanleiding van de publicatie van de Verzamelde werken van de Spaanstalige schrijvers Borges, Rulfo en Cortázar en een verzamelbundel gedichten van Octavio Paz. - See more at: /jaargangen/2000/74/moderne-klassieken-55-62-abstract.aspx#sthash.bmVdtoc4.dpuf
Recensie naar aanleiding van de publicatie van de Verzamelde werken van de Spaanstalige schrijvers Borges, Rulfo en Cortázar en een verzamelbundel gedichten van Octavio Paz. - See more at: /jaargangen/2000/74/moderne-klassieken-55-62-abstract.aspx#sthash.bmVdtoc4.dpuf
Lees verder in de papieren Filter